NYHETER

Senaste nytt i Barkarbystaden!

Mässa - Bo & Leva Järfälla

16 maj 2018

Lördagen den 26 maj kl. 10–16 på Herrestaskolan i Barkarbystaden bjuder vi på en heldag fylld med spännande utställare, inspirerande samtal, föredrag, inredningstips, roliga aktiviteter och tävlingar för hela familjen.

Barkarbystadens dag

15 april 2018

Upptäck Järfällas nyaste stadsdel! Söndagen den 6 maj kl 10–14 blir det aktiviteter för hela familjen på Stora torget i Barkarbystaden. Hälsa, rörelse och hållbarhet står i fokus!

Barkarbyloppet

15 april 2018

Söndagen den 6 maj är det dags för Barkarby­loppet med start och mål på Stora torget i Barkarby­staden. I år kan alla vara med - vuxen, ungdom, barn, knatte - elit eller motionär - med eller utan funktions­nedsättning.

Tunnelbana till Barkarbystaden

23 februari 2018

I december börjar nya tunnelbanan att byggas till Barkarbystaden och Barkarby. Se filmen!

Granne med Naturen

22 februari 2018

I Barkarbystaden får du det bästa av två världar, du bor mitt i staden och granne med naturen. Runt hörnet breder naturreservatet ut sig med sin fina natur och fantastiska möjligheter.

Titta in i tunnelbanan

22 februari 2018

Nu finns nya visionsbilder som ger en glimt av hur plattformarna i Barkarbystaden och Barkarby station kan komma att se ut. Konsten spelar en stor roll i Stockholms tunnelbana - så även i Barkarby.

Nytt nyhetsbrev från nya tunnelbanan

27 februari 2018

Just nu pågår förberedande arbeten på Barkarbyfältet för två elnätsstationer som behövs för strömförsörjning inför byggtiden. Prenumerera på nyhetsbrevet och få senaste nytt direkt i din e-post.